Niektoré časti stránky sú preložené automatickým prekladačom.

BOLEA s.c. Bożena John, Joanna Zioło

Základný popis

Naša spoločnosť má vo svojej ponuke viac ako 100 druhov, vysoko kvalitné výťažok, aróma a éterické oleje, ktoré spĺňajú požiadavky platných v Európskej únii. Pozývame vás k spolupráci.

Výrobky, činnosti

oleoresin
V našej ponuke výťažok je výbornej kvality, máme nemeckú firmu Ruther Gewürze GmbH. Produkty, ktoré sme vo forme koreniacich zmesí, rovnako ako koncentrované výťažky.

Prírodná aróma korenie
Ponúkame prírodné príchute korenia, ktoré sa používajú ako korenie. Majú zvláštnu arómu a chuť sa používajú ako prísada do potravín, ktoré majú zlepšiť chuť. Príchute, ktoré ponúkame najlepšiu kvalitu.

Prírodná aróma dymových splodín
Prírodná aróma dymových splodín sú používané pre rôzne druhy mäsa a rýb. Vôňa je ideálny pre ľudí, ktorí majú radi chuť údeného jedla. Používa sa ako korenie.

éterické oleje
Ponúkame esenciálnych olejov, ktoré sú široko používané ako chuť a korenia. Máme širokú škálu rôznych olejov okrem iného, ​​rasca, rozmarín, zázvor, škorica, a mnoho ďalších príchuťou.

paprika chilli
Paprika čili, je variácia veľmi ostré papričky. Za ostrú chuť korenia zodpovedá kapsaicínu, ktorý sa nachádza v jeho vnútrajšku. Pepper navodzuje pocit tepla. Je pridaný do rôznych potravín, ktoré prepožičiavajú charakteristickú chuť.

kardamon
Kardamóm je korenie z rodiny zázvoru. Má pikantné, aromatický a teplé chuť s nádychom citrónu-kamforowo. Pred pridaním semená na jedlo môžete usmažiť alebo v zmesi s iným korením.

oregano
Oregano je korením druhov mäty. Oregano sa používa v omáčkach, pizza, korenie mäsa a šalátov. Oregano byť v prvom rade na zlepšenie chuti a vône mäsa, najmä baranieho a jahňacieho mäsa.

provensálske korenie
Zmes bylín sa používajú ako čerstvé a vysuší. Zmes provensálskym korením zahŕňa: tymian, rozmarín, oregano, pikantné, estragón a majoránku a niekedy v bobkový list, kôpor, trebuľka a mäty.

tymián
Tymián je používaný v polievkach, dusená mäsa, rajnice, a akýkoľvek druh mäsa. Tymian udáva hĺbku chuti pokrmu. Spice má štipľavý, teplé, korenené a príjemnú vôňu.

rozmarín
Rosemary dokonale zapadá do hydina, ryby, jahňacie, hovädzie, teľacie, bravčové mäso a pečené zveriny. Používa sa aj s prostriedkami riadu s špenát, paradajky, hrach a inej zeleniny a korenia

Ako ku nám

Späť na www.abcsk.sk